Des de 2002 XtraFM és l'emissora de ràdio cultural de la Costa Brava

Xtra Events

Esdeveniments i festes privades

Xtra Events va néixer l’any 2010 de forma natural per que s’organitzaven diferents activitats culturals on la ràdio era present com a part de l’organització o treballant directament en l’animació. Han estat moltes les activitats en què hem participat durant aquest temps i això ens ha convertit en un referent per a animar festes i celebracions tant privades com públiques.

XtraM és l’emissora de ràdio que més activitats culturals i esportives ha desenvolupat en col·laboració amb diferents entitats
durant en els darrers anys a la Costa Brava.

Aquesta missió ha convertit a XtraFM en una emissora de referencia en tots els esdeveniments importants que la societat cultural i esportiva organitza.

Des de la ràdio s’ha promocionat i impulsat de manera directa a persones, entitats i empreses que han realitzar activitats populars,
esportives i culturals, oferint els nostres serveis de promoció, difusió, animació i presentació.

Xtra Events ofereix a les persones, entitats i empreses de la Costa Brava tot tipus de serveis d’animació musical i festes privades. Les festes temàtiques són un nou i efectiu reclam per promoure i estimular el comerç.

Aprofiti la nostra experiència i faci nous clients per el seu establiment amb la Ràdio Mòbil o amb una Festa Revival personalitzada.

Actualment, realitzem diferents tipus d’esdeveniments de petit i gran format, tenint en compte el tipus de convidats i a gust dels nostres clients.

Pool Party

Aquesta festa es desenvolupa a la piscina publica de l’amfitrió (Hotel, Restaurant, Parc aquàtic…) amb música moderna d’actualitat de diferents estils: dance, chill-out i funk. Els DJ’s de XtraFM animen la festa amb diferents activitats aquàtiques, sorteig d’ampolles de cava i còctels i també es reparteix merchandising de la ràdio: samarretes, gorres, pay-pays als assistents.

Pool Party La Casita (Hotel Barcarola) S’Agaró – Costa Brava

Summer Time

Una festa que es realitza a finals de del mes de juny, és la festa que dona la benvinguda a l’estiu de la Costa Brava, aquesta festa la fem a diferents llocs (Bars, Restaurants, Hotels) amb capacitat per unes 150 persones. Els DJ’s de XtraFM animen la festa amb música moderna de diferents estils. També es reparteix merchandising de la ràdio: samarretes, gorres, clauers, pay-pays als assistents.

FOTO

Beach Party

Una festa de caràcter més juvenil on es balla amb la música de l’estiu inclosos els súper èxits llatins del moment.

Music Nights

Animació musical per a tot tipus d’hotels, restaurants, terrasses. Amb un estil de música molt selecte i dirigit a clients que volen passar una vetllada amb la música tranquil·la i relaxada.

Nit de la Gent Gran

Música per a gent gran o jubilats, que realitzem en restaurants i hotels que inclou sopar i ball.

Disco Revival

Una famosa festa que se celebra al Port d’Aro de Platja d’Aro, on fem un sopar i un “guateque” amb la millor selecció de música per ballar de totes les dècades, des del ahir fins avui.

Festa Blanca

Se celebra al mes de setembre i tots els convidats vesteixen de blanc per acomiadar l’estiu.

Presentacions

També realitzem presentacions i esdeveniments com: inauguracions, aniversaris, casaments, etc …

 

Per a més informació i contractació utilitzi el següent formulari de contacte

 

Verificació (no es una màquina) *