Des de 2002 XtraFM és l'emissora de ràdio cultural de la Costa Brava

Qui som

XtraFM Costa Brava

XtraFM és l’emissora cultural de la Costa Brava, una estació al servei de múltiples comunitats culturals amb una important influència a la Costa Brava. Des del seu llançament el 16 de setembre de 2002 XtraFM ha creat una gran audiència incloent Catalans, Espanyols, Holandesos, Anglesos, Alemanys i Escandinaus que majoritàriament ens escolten.

La raó del nostre èxit? Parlem un llenguatge comú… El llenguatge global de la música i la cultura.

És la nostra fòrmula musical dels darrers trenta anys combinant amb els millors i recents llançaments, que seleccionem per fer una programació de la màxima qualitat la “Formula Xtra!“. A més a més, si li agrada escoltar música, sense interrupcions dels dj’s, llargs anuncis, concursos, trucades a l’aire i un sense fi de missatges comercials, li encantarà XtraFM.

Sense finalitat comercial

L’emissora ha de generar ingressos, per poder-ne garantir el sosteniment, però no ha de servir per fer negoci. En aquest sentit, l’emissora només cerca els recursos necessaris, que li permeten mantenir el cost tècnic del seu funcionament i les inversions necessàries per estar al dia. Sense ànim de lucre però sense ànim de pèrdues!

 

Història i programació

Amb el naixement de XtraFM el 16 de setembre de l’any 2002 es crea un nou format de ràdio a Catalunya. Inspirada en les originals i exitoses fórmules Europees de Skyradio i Nrj, XtraFM emet una programació musical d’alt nivell amb una llista de grans èxits internacionals i nacionals. El nostre so impactant i diferenciat ens identifica.

Amb una gran presència a la Costa Brava, XtraFM s’ha convertit en una emissora de ràdio especialitzada en l’ambient de costa i mar. Amb aquesta filosofia ens hem posicionat com a un referent musical i cultural a la Costa Brava, cada dia són moltes les persones i establiments comercials que en sintonitzen com a canal de música i d’informació cultural de proximitat.

Ens esforcem al màxim per a aconseguir una imatge de ràdio independent, i intentem que els nostres oients se sentin identificats amb el nostre estil. Això ens garanteix que la nostra audiència és fidel i promouen la popularitat de la nostra emissora.

 

RETALLS DE PREMSA

La programació de XtraFM és simple, moderna i variada. Programem els grans èxits del moment, les cançons que millor sonaven als 70’, 80’, 90’, 00′ i 10′ i cada hora informació d’actualitat i cultural. Aquesta combinació produeix una sensació increïble en sentir-la, el reconegut sò “FEELGOOD” de XtraFM.

La informació és una part molt important de la nostra programació, els esdeveniments locals, els fets i notícies de les àrees de cobertura de les nostres emissores són tractats de la manera més personal i rigorosa pels nostres serveis informatius. Aquesta informació de proximitat ens diferencia de les grans cadenes que només emeten titulars nacionals i de caràcter general.

Els anuncis comercials a XtraFM no són simples missatges de publicitat, creiem que la publicitat a la nostra ràdio ha de ser interessant per als nostres oïdors, per aquest motiu ens esforcem perqu els nostres espònsors disposin d’un anunci amb la màxima qualitat.