Des de 2002 XtraFM és l'emissora de ràdio cultural de la Costa Brava

Actualitat

Porta Ferrada anuncia els noms del concert inaugural i de cloenda

Porta Ferrada anuncia els noms del concert inaugural i de cloenda

Redacció

20-12-2017

No comentat

Jack Johnson serà l’encarregat d’inaugurar la 56 edició del festival de la porta ferrada el 13 de juliol a l’Espai Port
La cloenda del festival tindrà lloc el 18 d’agost amb una nova edició de l’Electronic Sunset, i Luciano com a DJ convidat estel·lar.

El nord-americà Jack Johnson, rei indiscutible del folk assolejat, serà el protagonista del concert inaugural del 56 Festival de la Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols(Girona). L’artista presentarà en exclusiva a Catalunya el seu darrer teball discogràfic All The Light Above It Too, amb un repertori que no oblidarà els seus grans èxits i que arribarà ben rodat a Europa després d’una extensa gira americana. La cita serà divendres, 13 de juliol a l’Espai Port.

Aquest mateix recinte acollirà el 18 d’agost la segona edició de la festa de cloenda Electronic Sunset, de la qual ja en sabem un dels caps de cartell: Luciano, artista de màxima reputació i llarg recorregut que ha fet lluir les cabines dels clubs i festivals més prestigiosos del món. Les seves sessions basculen entre el house i el techno amb tocs de minimal, i és un autèntic luxe poder comptar amb un veritable astre de l’escena electrònica per acomiadar el festival.

Aquestes confirmacions s’afegeixen al ja anunciat concert de Pablo Alborán, que portarà la seva esperada giraPrometo a l’Espai Port el 7 d’agost i del qual s’han venut mes de 2000 entrades amb només una setmana.
Jack Johnson, Pablo Alborán i Luciano, avancen una llista de noms que s’anunciaran al març en la que promet ser una de les edicions més espectaculars del degà dels festivals d’estiu de Catalunya.

Entrades a la venda > www.portaferrada.cat

Deixa un comentari