Des de 2002 XtraFM és l'emissora de ràdio cultural de la Costa Brava

Actualitat

L’Agència Catalana de l’Aigua avala la nova façana marítima de Sant Feliu de Guíxols

L’Agència Catalana de l’Aigua avala la nova façana marítima de Sant Feliu de Guíxols

Redacció

21-09-2017

No comentat

L’Agència Catalana de l’Aigua ha emès un informe positiu en referència al projecte de la nova façana marítima de Sant Feliu de Guíxols. D’aquesta manera, tira endavant la primera fase que començarà el mes de desembre i està previst que acabi el maig del 2018.

L’informe, segons ha concretat el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, dóna també algunes indicacions en referència a la canalització de la riera, i concreta que s’hauran d’incorporar dispositius per a la retenció de contaminants.

 

Declaracions Josep Saballs

 

Segons ha dit Saballs, el pressupost inicial de 3 milions d’euros, probablement es veurà reduït quan les empreses licitin, ja que es tracta d’un concurs públic. Quan s’hagin d’iniciar les obres una vegada feta la licitació, s’haurà de demanar l’autorització de l’inici de les obres a l’ACA.

La segona fase del projecte s’iniciarà el setembre del 2018 i acabaria el desembre del 2019.

D’altra banda, Saballs també ha explicat a Ràdio Capital que les reformes als Jardins de Juli Garreta segueixen en marxa dins del termini previst de cinc setmanes, i que fins i tot, es podria escurçar. Aquesta primera fase té un cost de 57.025€ i s’estan projectant d’altres fases per poder redefinir tots els espais.

 

Josep Saballs Jardins Juli Garreta

Deixa un comentari