Des de 2002 XtraFM és l'emissora de ràdio cultural de la Costa Brava

La publicitat a XtraFM

Anuncis a la ràdio

La ràdio es el mitjà de comunicació més personal i directe que existeix, va amb tu al cotxe, a la feina, a casa. Milers de persones la poden escoltar a qualsevol moment del dia.

Anunciar-se a XtraFM és la forma mes fàcil de comunicar-se amb el seus clients. XtraFM és principalment escoltada per persones d’edats compreses entre 30 i 55 anys durant més de 4 hores diàries.

El departament de màrketing directe i els agents comercials són persones que coneixen de primera mà les necessitats dels nostres clients, ens esforçem per a cumplir amb les exigències del mercat i cuidem als nostres anunciants per això les nostres campanyes de publicitat estan dissenyades per a satisfer els diferents tipus de clients de les nostres emissores.

La nostra idea comercial està basada en que el nostre client és part essencial de la ràdio, ja que els seus missatges comercials són una informació d’ interès per a les persones que ens escolten.

Disposem d’un departament creatiu que identifica el producte de l’anunciant, valora quin són els seus punts forts i dissenya una campanya personalitzada amb una proposta per a fer la producció del millor anunci.

Confii en la publicitat a la nostra ràdio, veurà com anunciar-se a XtraFM li aportrà nous clinets i beneficis.

 

Cobertura i audiència

Ràdio XtraFM, es seguida per 31.000 radiooients a la Costa Brava Centre s’aproxima a un 7% de share.

En l’últim estudi realitzat per l’empresa i consultaria Información Técnica y Científica SL (Infortécnica) “Ràdio XtraFM” és una emissora coneguda per dos terços de la població de l’Alt i Baix Empordà, per tant, per la major part dels habituals de la ràdio, a prop de 31.000 radiooients la segueixen de forma habitual, dedicant a l’emissora més de mitja hora al dia.

Sobre el conjunt de la població, el temps mitjà d’audiència és de prop de set minuts diaris, amb un share proper al set per cent. La quota de radiooients (grp’s) és propera a 10.000 persones. L’emissora és seguida per tots els grups de sexe, pels joves, de mitjana edat i, en particular, per la població estrangera, els nivells d’audiència superen el 20 per cent de share.

Veure l’informe d’audiència (www.audiencia.org)

Veure la comparativa d’emissores a Girona (Ranking)

Veure l’informe del Baròmetre 4a onada 2011

 

Difusió de la cobertura per poblacions

Municipi Habitants
Begur 4.304
Calonge 10.428
La Bisbal 10.173
Llançà 5.082
Mont-ras 1.838
Palafrugell 22.109
Palamós 17.766
Pals 2.698
Platja d’Aro 10.115
Regencós 313
Sant Feliu de Guíxols 21.726
Santa Cristina d’Aro 4.713
Torroella de Montgrí 11.441

TOTAL DIFUSIÓ: MÉS DE 122.000 HABITANTS