Des de 2002 XtraFM és l'emissora de ràdio cultural de la Costa Brava

Esdeveniment

VI Travessia No a la Fred a Sant Feliu de Guíxols
28
Gen
2018

VI Travessia No a la Fred a Sant Feliu de Guíxols

  • Ciutat:Sant Feliu de Guíxols, Girona
  • Lloc:Platja davant de l’Ajuntament
  • Durada:11:00 am – 01:00 pm

T’agrada la natació, el mar, les aigües obertes i la Costa Brava? Doncs no deixis passar la oportunitat de gaudir de tot això el diumenge dia 28 de gener de 2018 a Sant Feliu de Guíxols.

Es tracta d’una travessia NO competitiva on volem gaudir de l’aigua, el mar, i la Costa Brava, concretament de Sant Feliu i el seu Freu.

I si a sobre no et fa res passar una mica de fred, doncs aquesta segur que és la teva travessia, al acabar hi haurà xocolata desfeta i pastetes per a tothom.

Data travessia: 28 de gebrer del 2018
Recollida de dorsals: 10h (a la platja principal de Sant Feliu)
Hora sortida: 11h
Preu :14 € fins el dia 24 de gener
19 € a partir del 25 de gener i el dia de la prova.
Edat mínima: 18 anys
Distàncies: 1900 m. ampliable a 2.600 m. per a qui ho desitgi en cas que les condicions metereològiques siguin favorables (a criteri de l’organització)
Pla B: en cas de condicions marítimes dolentes 1.500 m., sense donar la volta al freu.

Hi haurà servei de guarda-roba i bicicletes, i per el que es vulgui dutxar després, podrà fer-ho a les instal·lacions de la Piscina Municipal La Corxera.

Per inscriure’t hauràs de fer el pagament amb la targeta de crèdit a través del web: www.clubaquaticxaloc.com secció natació clàssica.

Places limitades a 180 participants.

En cas de mal temps, s’optarà a un circuït alternatiu dins el port.  Si en tot dos casos no se pot realitzar la travessia, se retornarà el 80 % de la inscripció.)