Des de 2002 XtraFM és l'emissora de ràdio cultural de la Costa Brava

Esdeveniment

Miss World Spain 2017
10
Set
2017
16
Set
2017

Miss World Spain 2017

  • Ciutat:Platja d’Aro, Girona
  • Lloc: Palau d’Esports i Congressos
  • Durada:Tot el dia

Les candidates a esdevenir la representant de l’estat espanyol a Miss Món 2017 el proper mes novembre a la Xina, es concentren una setmana a Platja d’Aro -del 10 al 16 de setembre- per desenvolupar-hi diverses proves -bellesa amb propòsit, multimèdia, esport, talent, top model, etc.- que culminen en una gran gala final d’elecció.

Les 52 models presents són les guanyadores de la fase provincial. Per assolir el màxim guardó estatal cal aconseguir el major nombre de punts en les diverses proves i esdeveniments programats. Durant la gala final de Miss World Spain es fa públic el recompte de punts i s’anunciaran les finalistes, i darrerament la gran guanyadora que rebrà la corona “Mireia”, inspirada en la única guanyadora espanyola del títol mundial, Mireia Lalaguna, l’any 2015.

Alguns dels moments més destacats de la setmana són la roda de premsa i presentació en públic de totes les aspirants el dimarts 12 de setembre (11.30 h) a la glorieta del Camí de Ronda de S’Agaró, la prova “top model” en una desfilada a cel obert el dimecres 13 de setembre (20.30 h) a l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro o la gala final el dissabte 16 de setembre (21.30 h) al Palau d’Esports i Congressos.