Des de 2002 XtraFM és l'emissora de ràdio cultural de la Costa Brava

Esdeveniment

Llegir té Premi!
02
Jul
2018
30
Ago
2018

Llegir té Premi!

  • Ciutat:Platja d'Aro
  • Lloc:BIBLIOTECA MERCÈ RODOREDA
  • Durada:10:00 am – 08:30 pm
  • Entrada gratuïta

Si tens entre 4 i 13 anys i vols participar en el nostre concurs, demana el teu carnet lector al taulell i t’identificarà amb un dels nostres personatges:

• Carnet de la Remei si tens entre 4 i 6 anys

• Carnet d’en Roc si tens entre 7 i 9 anys

• Carnet de la Ronda si tens entre 10 i 13 anys.

Llegir té Premi! és una eina per promoure la lectura mitjançant sortejos de jocs de platja. S’hi pot participar amb la lectura de contes i còmics. Hi estan exclosos els llibres de Coneixement.

Cada vegada que es retornin llibres es comprovarà amb el carnet lector quants dels llibres retornats corresponen a l’edat del lector o a una franja superior. Es segellarà amb la data al dors del carnet i es lliurarà al nen/a una butlleta per cada llibre llegit, que es dipositarà en una urna habilitada al cas. No entrarà al sorteig la lectura de contes corresponents a seccions d’edat inferior a la de l’infant.

SORTEJOS

Es premiaran 6 participants en cadascun dels sortejos ordinaris.

MODALITAT A: Tres dels premiats es seleccionaran de 3 butlletes extretes consecutivament de l’urna. En cas de repetir-se el nom de l’afortunat s’extraurà una nova butlleta. Si els premiats no estan presents en el moment del sorteig, tindran com a termini una setmana per recollir el premi. Si passat aquest temps, no s’ha pogut lliurar, el premi es sortejarà en el proper sorteig. En cas de resultar premiat en aquesta Modalitat A no es podrà participar en la següent, la Modalitat B.

MODALITAT B: Els altres tres es seleccionaran entre tots els assistents al sorteig, els quals dipositaran els seus carnets de lector en una bossa, d’on s’extrauran els que resultaran premiats. Per a participar en aquesta modalitat del sorteig caldrà portar el carnet de lector amb un mínim de 4 caselles segellades.

En el sorteig de fi de temporada hi participaran totes les butlletes de l’estiu. Si l’afortunat es troba present en el moment de realitzar-lo, tindrà un premi addicional de bon lector. En cas de quedar pendent de lliurar algun premi del sorteig anterior es sortejarà entre els presents segons la Modalitat B.

DATES

Es realitzaran 2 sortejos ordinaris, un al juliol i l’altre el mes d’agost, i un a fi de temporada en la que hi participaran totes les butlletes de l’estiu. En els sortejos ordinaris només hi participaran les butlles omplertes en el període corresponent al sorteig:

1r. Sorteig, 26 de juliol 18h: butlletes recollides des de l’1 de juliol fins 15 minuts abans del sorteig

2n. Sorteig, 23 d’agost 18h: butlletes recollides des de després del primer sorteig fins 15 minuts abans del sorteig.

3r. Sorteig fi de temporada, 30 d’agost 18h: hi participen la totalitat de les butlletes recollides durant l’estiu.

PREMIS

Els premis consistiran en jocs de platja i un d’especial a fi de temporada