Des de 2002 XtraFM és l'emissora de ràdio cultural de la Costa Brava

Esdeveniment

FestiSurf Costa Brava
23
Set
2017

FestiSurf Costa Brava

  • Ciutat:Castell d’Aro, Girona
  • Lloc:Sala Polivalent
  • Durada:09:00 pm – 01:00 am

Preparats per moure l’esquelet?

Barregen el surf clàssic amb garatge, rock’n’roll, spaghetti western i melodies dignes d’un ball de final de curs dels 50. Tot passat pel ja conegut filtre “Tiki”: una base rítmica demolidora, melodies encomanadisses i un directe que tothom recorda per les seves dosis d’humor i potència.

The Fuzillis

Una autèntica festa d’instro rock’n’roll

Són sinònim de saxos revoltosos i guitarres lascives. S’autodefineixen com “instr-o-mentals” (instr-o-esbojarrats), amb una maleta plena de melodies salvatges, fresques i jovials. Formats a Londres el 2014, són un còctel d’atòmic raunch’n’roll que et farà ballar sense parar.

 

MFC Chicken

Els autèntics mestres del frat rock europeu

Comandats pel coronel Spencer Evoy, aquest grup de músics porten a terme la sagrada missió d’acostar el rock’n’roll del Pacific Northest al públic europeu. Un grup amb un dels shows més excitants de garatge-rock’n’roll-rhytm’n’blues que es pot veure ara mateix.

The Phantom Surfers

Els reis absoluts del surf-trash

Formats a Los Angeles l’any 1988 aposten pel surf des de la seva basant més lúdica i esbojarrada. Els seus directes són una explosió de so reverberitzat i “low-fi”, acompanyada d’una irreverència, sarcasme i poca vergonya que els converteixen en autèntics “party kings”.