Des de 2002 XtraFM és l'emissora de ràdio cultural de la Costa Brava

Actualitat

Engega el 55è Festival Porta Ferrada

Engega el 55è Festival Porta Ferrada

Redacció

14-07-2017

No comentat

Música, dansa, teatre i molt més aquest estiu a Sant Feliu de Guíxols.

Engega l’edició 55 del Festival Porta Ferrada. Per nosaltres és un festival molt important i degà dels festivals catalans. Amb l’objectiu de batre rècords a l’edició anterior, èxit que s’ha aconseguit després de tres anys de molta feina per part d’equip de TheProject al capdavant del festival. El cartell de l’edició d’enguany inclou propostes artístiques per a tots els gustos, de la música més culta a la més pop, de l’humor a la dansa i de la tradició a l’avantguarda. Una aposta immillorable per gaudir de la cultura escènica en un entorn privilegiat i viure l’estiu a Sant Feliu.

LA PROGRAMACIÓ

Inauguració amb un espectacular cap de setmana intens, molt musical i jazzístic de la mà de tres parelles excepcionals: Toquinho & Maria Creuza, Michel Camilo & Tomatito i Chick Corea & Béla Fleck. Aquests tres concerts s’inclouen a l’abonament Tot Jazz, que permetrà gaudir de les 3 vetllades per només 98 €.

Als ja anunciats concerts a l’Espai Port de Jamie Cullum, UB40, Fangoria + La Unión, Zucchero i Love of Lesbian, s’afegeixen grans noms de l’escena com Robe, Rosario, Antonio Orozco, Jarabe de Palo + Quercus, La Oreja de Van Gogh, Els Amics de les Arts + Animal i Vanesa Martín.

Sant Feliu tornarà a riure amb Singlot, el festival d’humor dirigit per Andreu Buenafuente i que un dia va arribar per quedar-se entre nosaltres. Enguany arriba a la seva tercera edició.

La música clàssica estarà representada als concerts de Manel Esteve i Sarah Chang & Quartet Gerhard que es faran a l’Església del Monestir de Sant Feliu. La dansa amb l’estrena de Carmen de la nostra estimada Compañía de Victor Ullate a l’Espai Port i el captivador Kemp Dances de Lindsay Kemp –mestre escènic de David Bowie i Kate Bush, entre d’altres- al Teatre Auditori Municipal. Pels més menuts tindrem xerinola en família amb la Damaris Gelabert a l’Espai Port.

Continuarem amb programació al Village de l’Espai Port, acompanyant l’oferta gastronòmica que, un any més, anirà a càrrec del restaurant Els Tinars.

La programació significa la consolidació d’un projecte que promet ser el referent cultural de l’estiu a la Costa Brava, en el que l’equip de The Project es marquen l’objectiu d’arribar als 40.000 espectadors. El pressupost d’enguany puja a 1.400.000 € dels que el 30% són d’aportació pública. La resta prové del patrocini privat -que puja considerablement- i de la venda d’entrades.

Deixa un comentari