Des de 2002 XtraFM és l'emissora de ràdio cultural de la Costa Brava

Actualitat

Els municipis del Baix Empordà condemnen l’atemptat de Barcelona

Els municipis del Baix Empordà condemnen l’atemptat de Barcelona

Redacció

18-08-2017

No comentat

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols rebutja una vegada més les accions violentes, i mostra la unitat i fermesa de la ciutadania davant la barbàrie terrorista.

Es convoca un Minut de Silenci a les 12h del migdia d’aquest divendres, 18 d’agost, davant la porta de l’Ajuntament, per expressar la nostra solidaritat amb les víctimes de l’atemptat a Barcelona i el rebuig a la violència.

 

L’Ajuntament de Palamós manifesta el seu rebuig i la seva enèrgica condemna a l’atemptat d’ahir dijous 17 d’agost a la ciutat de Barcelona, i fa una crida per la pau, per la llibertat, per la democràcia i per la vida, mostrant la solidaritat i el condol de tota la gent de Palamós i Sant Joan, a les víctimes i ferits, així com a la ciutat de Barcelona i a tots els ciutadans i ciutadanes que ens sentim víctimes del terrorisme i de la violència.

Aquest matí a les 12 h es realitzarà una concentració silenciosa de 5 minuts, davant l’edifici de l’Ajuntament de Palamós.

 

El poble de Palafrugell se solidaritza amb les víctimes de Barcelona #TotsSomBarcelona

Concentració solidària davant de l’Ajuntament, avui 18 d’agost a les 12 del migdia, per tal de guardar cinc minuts de silenci en memòria de les víctimes d’ahir a Barcelona i de condemna del terrorisme.

 

 

Deixa un comentari