Des de 2002 XtraFM és l'emissora de ràdio cultural de la Costa Brava

Actualitat

Comença el 5è Festival Desemboca!

Comença el 5è Festival Desemboca!

Redacció

21-07-2017

No comentat

Desemboca Rock’n’Roll Festival · Platja d’Aro

Festival GRATUÏT a la Costa Brava per als amants dels sons vintage!

El rock’n’roll, el garatge, el punk, la psicodèlia i el rhythm’n’blues més ballables. Concerts a l’aire lliure en un poble de la Costa Brava, Platja d’Aro. Gaudeix del sol i la platja durant el dia i dedica la nit a ballar sense parar al ritme de les bandes que ens acompanyen. Àmplia zona de pàrquing, food trucks amb La Reliquia i La Creperie de Mariöne, discos, oferta variada de restaurants, càmpings i hotels i a més … tots els concerts gratuïts!
Aquest any ens acompanyaran 9 bandes que recorren els estils més ballables en 3 espais del municipi. Dues nits a la Plaça dels Estanys (divendres i dissabte) i un vermut per tancar el festival el diumenge a la Pizzeria La Riera. Divendres tindrem el so més “gamberro” amb una nit del rock més cru, el garatge, el punk i la bogeria amb Fetus (CAT), Dinamita Brother (MAD), Biznaga (MAD) i Los Bengala (ZAR). Dissabte serà una nit eclèctica, passant pel rhytm’n’blues, la psicodèlia elegant i al pub-rock i rock’n’roll més salvatges amb Thee Grandaddies (CAT), Los Wallas (MAD), Los Chicos (MAD) i King Salami and the Cumberland Three (UK). Diumenge tancarem el festival amb una sessió inoblidable de fingerpickin, blues i rockabilly amb The Flat Pack (CAT) en sessió vermut a la Pizzeria la Riera.

Un cartell variat que fa un petit recorregut des dels sons dels 50 fins a l’actualitat amb entrada lliure!!! Ja és hora de moure els malucs al ritme de la bona música!!!

Deixa un comentari